Algemene disclaimer

  • Geen garantie op geldigheid
  • Externe links
  • Geen professioneel advies
  • Geen medisch advies
  • Geen juridisch advies
  • Geen financieel advies

  • Geen garantie op geldigheid

  • De inhoud van al het materiaal dat beschikbaar is op YY-IC Service en andere gerelateerde diensten (gezamenlijk de “Diensten”) van YY-IC Corporation (“YYIC”) is bedoeld om nuttige informatie aan haar gebruikers te bieden.

  • Hoewel Answers er alles aan doet om nauwkeurige en betrouwbare informatie in haar Diensten te presenteren, onderschrijft, keurt of certificeert Answers dergelijke informatie niet, noch garandeert zij de nauwkeurigheid, volledigheid, doeltreffendheid, tijdigheid of correcte volgorde van dergelijke informatie. Informatie in de Services kan al dan niet actueel zijn op de datum van uw toegang, en Answers heeft geen plicht om de informatie, rapporten of verklaringen over de Services bij te werken en te onderhouden. Bovendien kan de informatie in de Diensten periodiek zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle inhoud in de Services wordt geleverd ‘zoals het is’. Het gebruik van dergelijke informatie is vrijwillig en er mag alleen op worden vertrouwd na een onafhankelijke beoordeling van de juistheid, volledigheid, doeltreffendheid en actualiteit ervan. Houd er bovendien rekening mee dat Wiki een op de gemeenschap gebaseerde vraag-en-antwoorddienst is die gebruik maakt van de “wiki”-benadering voor het ontwikkelen van antwoorden die de gemeenschap voortdurend verbetert. Met Answers kan IEDEREEN op elk moment inhoud in deze service schrijven en bewerken.



  • Geen van de licentiegevers, contribuanten, sponsors, beheerders of iemand anders die op welke manier dan ook verbonden is met de Services, kan verantwoordelijk zijn voor het verschijnen van onjuiste informatie of voor uw gebruik van de informatie vervat in of gelinkt vanuit de Services.



  • Externe links

  • Answers biedt ook externe links naar andere websites. Answers geeft geen enkele verklaring met betrekking tot de inhoud van andere websites waartoe u toegang krijgt via de Diensten. Answers heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en kan de betrouwbaarheid of juistheid van eventueel extern gelinkte informatie niet garanderen.



  • Geen professioneel advies

  • Answers biedt professionele informatie (bijvoorbeeld medische, juridische of financiële) uitsluitend voor informatieve doeleinden, die niet mag worden opgevat als advies. Er mag geen actie worden ondernomen op basis van de informatie in de Services. U dient onafhankelijk professioneel advies in te winnen bij een persoon met een licentie en/of kennis op het toepasselijke gebied, voordat u handelt op basis van een mening, advies of informatie in de Services.



  • Geen medisch advies

  • De Diensten bevatten informatie over veel medische onderwerpen; er is echter absoluut geen garantie dat informatie die betrekking heeft op medische zaken waar, correct of nauwkeurig is. De medische informatie die in de Diensten wordt verstrekt, is van algemene aard en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als u vragen heeft over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel het zoeken ernaar nooit uit vanwege iets dat u in de Diensten hebt gelezen. Answers beveelt geen specifieke tests, artsen, producten, procedures, meningen of andere informatie aan die in de Services kunnen worden vermeld.



  • Geen juridisch advies

  • De Diensten bevatten informatie over veel juridische onderwerpen; er is echter absoluut geen garantie dat informatie die betrekking heeft op juridische zaken waar, correct of nauwkeurig is. De juridische informatie die in de Diensten wordt verstrekt, is van algemene aard en kan geen vervanging zijn voor professioneel juridisch advies. Vraag altijd advies aan een bevoegde raadsman als u vragen heeft over een juridisch probleem. Aangezien juridisch advies moet worden afgestemd op de specifieke omstandigheden van elke zaak, en de wetten voortdurend veranderen, mag niets in dit document worden gebruikt ter vervanging van het advies van een competente raadsman.



  • Geen financieel advies

  • De Diensten bevatten informatie over veel financiële onderwerpen; er is echter absoluut geen garantie dat informatie die betrekking heeft op financiële zaken waar, correct of nauwkeurig is. De financiële inhoud van de Diensten wordt uitsluitend ter beschikking gesteld voor uw persoonlijke informatie, is niet bedoeld voor handelsdoeleinden en kan geen vervanging zijn voor professioneel financieel advies. Vraag altijd advies aan een competente financieel adviseur als u vragen heeft over een financiële kwestie. De informatie op deze site is niet geschikt voor het nemen van een beslissing om een transactie of transactie uit te voeren, noch biedt zij enige vorm van advies (beleggings-, fiscaal of juridisch) dat neerkomt op beleggingsadvies, of doet zij aanbevelingen met betrekking tot bepaalde financiële instrumenten. , beleggingen of producten